Есть в наличии
Бренд: Now Foods
Артикул: vi-NF3230
Рекомендовано при:
- ослабленому імунітеті
- запаленнях сечостатевої системи
- циститі
- захворюваннях серцево-судинної системи
- тромбозі
- підвищеному рівні холестерину в крові
- атеросклерозі
- дисфункції шлунково-кишкового тракту
- гастриті
- коліті
- виразці
Показання до застосування
Приймати 2 капсули 1-2 рази на день, бажано під час їжі.
Що це?
Журавлина - це північна ягода, яка широко відома своїми протизастудними властивостями. Але крім цього ця чудо-ягода має безліч інших переваг, обумовлених багатим мінеральним і вітамінним складом.
Як це працює?
Журавлина багата на такий мікроелемент як танін, який допомагає в боротьбі з інфекціями та вірусами. Найкраще журавлина управляється із запаленнями в сечостатевій системі, тобто такими захворюваннями як цистит.
Наявність в складі журавлини вітаміну С, калію і магнію позитивно впливає на серцево-судинну систему. Завдяки цим компонентам зміцнюються стінки судин, знижується ризик утворення тромбів. Також журавлина сприяє зниженню рівня холестерину в крові, перешкоджаючи виникненню атеросклерозу.
Ще одна корисна властивість журавлини - поліпшення роботи травної системи. У цих ягодах присутня клітковина, целюлоза і пективні речовини, які захищають від виразки і знімають загострення при гастриті або коліті. Єдиний виняток для прийому журавлини - люди зі зниженою кислотністю шлункового соку.
Елемент | Вага | Одиниця | Процент | |||||||||||||||
Порція | 2 | капсули | ||||||||||||||||
Порцій в упаковці | 50 | |||||||||||||||||
Калорії | 5 | |||||||||||||||||
Усього вуглеводів | 1 | гр |
Характеристики не указаны
Отзывы
0
Отзывы с оценкой
Ответы на популярные вопросы
![]() ![]() ![]() ![]()
Подписывайся на рассылку и получай скидку -5%* на первый заказ
*Единоразовая скидка распространяется на все товары кроме акционных товаров и активируется при заказе минимум на 1500 грн. Промокод вы получите на указанный e-mail.
Уведомить о наличии Благодарим за Вашу заявку! Этот сайт использует файлы cookie и сервисы сбора технических данных посетителей. Подробнее
|