Нет в наличии
Бренд: Nature's Answer
Артикул: vi-NTA00600
Рекомендується при:
- ослабленому імунітеті
- захворюваннях сечостатевої системи
- циститі
- захворюваннях серцево-судинної системи
- тромбозі
- підвищеному рівні холестерину в крові
- атеросклерозі
- дисфункції шлунково-кишкового тракту
- гастриті
- коліті
- виразці
Показання до застосування
Як харчова добавка приймайте 2 мл (56 крапель) 2-3 рази на день, з невеликою кількістю води.
Перед вживанням добре збовтати.
Що це?
Журавлина - це північна ягода, яка широко відома своїми протизастудними властивостями. Але крім цього ця чудо-ягода має безліч інших переваг, обумовлених багатим мінеральним і вітамінним складом.
Як це працює?
Журавлина багата на такий мікроелемент, як танін, який допомагає в боротьбі з інфекціями і вірусами. Найкраще журавлина бореться із запаленнями в сечостатевій системі, тобто такими захворюваннями як цистит. Наявність в складі журавлини вітаміну С, калію і магнію позитивно впливає на серцево-судинну систему. Завдяки цим компонентам зміцнюються стінки судин, знижується ризик утворення тромбів. Також журавлина сприяє зниженню рівня холестерину в крові, перешкоджаючи виникненню атеросклерозу. Ще одна корисна властивість журавлини - поліпшення роботи травної системи. У цих ягодах присутня клітковина, целюлоза і пектин - речовини, які захищають від виразки і знімають загострення при гастриті або коліті.
Елемент | Вага | Одиниця | Відсоток | |||||||||||||||
Порція | 2 (56) | мл (крапель) | ||||||||||||||||
Порцій в упаковці | 15 | |||||||||||||||||
Калорії | 5 | |||||||||||||||||
Усього вуглеводів | 1 | г |
Характеристики не указаны
Отзывы
0
Отзывы с оценкой
Ответы на популярные вопросы
![]() ![]() ![]() ![]()
Подписывайся на рассылку и получай скидку -5%* на первый заказ
*Единоразовая скидка распространяется на все товары кроме акционных товаров и активируется при заказе минимум на 1500 грн. Промокод вы получите на указанный e-mail.
Уведомить о наличии Благодарим за Вашу заявку! Этот сайт использует файлы cookie и сервисы сбора технических данных посетителей. Подробнее
|